31 Oktober 2011

Zin

Montparnasse, met zijn platte gevel, zijn winkels onderin, zijn twee ingangen links en rechts van de trap die men van twee kanten kan oplopen en zijn onwaarschijnlijk ruime liftkooi met een oorlogsverminkte erin, is ongemerkt voor ons geworden tot een vertrouwd huis : het voorportaal waar wij de stad al achter ons laten, zodat het kwartier boven de wielen niet meer telt.

E. du Perron

30 Oktober 2011

Zin

Ik voelde me in deze tijd tamelijk machteloos, maar blijkbaar nog niet machteloos genoeg om het bestaan van een overdreven hoeveelheid verhuiswagens mis te lopen.

Kees 't Hart

28 Oktober 2011

Zin

Aangekomen in het hotel kocht ik meteen een aantal Busty’s (zonder dat kan ik geen hotelkamer ingaan, daarom zijn het juist de hotels die deze dingen verkopen, ze weten dat), nam een borrel en begon, blocnote op de knie, meteen aan een nieuwe codificatie van mijn systeem.

Gerrit Krol

27 Oktober 2011

Zin

Ik kan je vingerturks en ’t vuurlands van je haar verstaan
En bijt je ogen open als bedauwde vruchten

Paul Rodenko

26 Oktober 2011

Zin

... en daar, waar ik was, en het was zomer en de zon schijnt maar ik voel geen warmte, en het land is daar, achter de huizen, en vanaf hier zie je het moeras, en de modder, en de meeuwen krijsen vanaf de kerktoren.

Nanne Tepper

Omhoog